Click here for compared gadgets review
0 x
Who is reviewing?
Matko Pecotić
CEO
Tvrdoglav. Testira sve što želi. Vrlo je kritičan prema drugima (ne samo uređajima), ali i prema sebi. Događa se da mu ispadne neki gadget jer ima velike ruke i nespretan je. Razbio je samo jedan LCD kamere vrijednosti 9K kn, LCD DSLR-a nepoznatog proizvođača i jedan terabajtni disk kolege, dok se za jedan vodootporni fotić ne zna tko je kriv - urednik fotografije, glavni urednik ili proizvođač fotoaparata. Ogrebotine na pametnim telefonima se ne broje. Sam plaća štetu i popravke. Poboljšao se u zadnje vrijeme.
Marko Šolić
Fotograf
Testira fotoaparate koje traži i NE traži na testiranje. Do sada je bio popljuvan više puta na različitim forumima, ali ne odustaje i ima svoj stav. Na usporedi.hr to se cijeni. Radišan i ambiciozan, budući poznati fotograf. Prati glasine i piše o fotićima za koje niti proizvođači ne znaju kada će biti pušteni u produkciju. Inače je i univerzalno mjerilo za kvalitetu umjetnosti i komentator društvenih zbivanja.
Dennis Puzak
Programer
Testira prijenosna računala i tablete. Ako mu upadne neki pametan mobitel u ruke ne buni se, iako se to rijetko događa - obično kada se nikome ne da testirati neki dosadan i loš uređaj. Zna o čemu piše i koristi različita prijenosna računala u svom poslu. Ufuran je u tehnologiju, ali kuži i prosječnog korisnika. Svi u njegovoj okolini ga pitaju što kupiti i gnjave ga na telefon. On ih usmjerava da usporede.
Ivan Ivančić
Fotograf
Testira fotoaparate i čini se da zna o čemu priča. Vidimo ga u redakciji samo da uzme novi aparat. Nestane, fotkajući okolo, izbjegava nas i test slaže u nedjelju navečer, ovu, slijedeću ili za tri tjedna. Rijetko dopušta da mu se proturječi zbog čega nekada ne dobiva uređaje na test. Snašao se, piše blog na engleskom i nabavlja ih bez nas!
Matej Zadro
Student & poduzetnik
Mlad, zgodan i ambiciozan. Manje važno za ovu ulogu, ali to ipak utječe na šarmantan način pisanja tekstova koji su često na granici šovinizma (barem tako kaže lektorica). Voli sve što vole mladi, zna više o društvenim mrežama i internetu od direktora, osnivača sitea i svih članova uprave. "Next time this year..."
Donald Debeljak
Kolumnist
Donalda znamo još otkad je bio mali... Danas bismo ga bez problema poslali da nekome probuši gume. No, čovjek piše inteligentne tekstove o fotografiji. Kako ne pada pod utjecaj proizvođača (osim Applea i Nikona), uglavnom ga angažiramo za neku temu ili kolumnu... Iako koristi engleski u Wordu i "I" svi veznici su mu veliki u tekstu za postavke Reutersa.
Domagoj Jakopović Ribafish
Kolumnist
Domagoj Jakopović Ribafish je ćelavi cinični starkelja spojenih obrva, bivši urednik u Playboyu, sadašnji comunity manager i kolumnist na Net.hr, bloger, curlingaš, bowler, švaler, otac i pivopija, koji se s nostalgijom i osmijehom sjeća klasičnih tostera i kazetofona (kojima si šrafcigerom micao glavu) te se s puno muke bori s modernim tehnološkim čudesima. Ali ne odustaje dok ih ne svlada. Ne znate namjestiti alarm na novom mobu, popraviti usisavač ili smanjiti blendu? E pa ne zna ni on, ali će vas barem nasmijati.
Darija Prelčec
Lektorica
Ona lektorira tekstove, a nekada testira i ono što joj se svidi. Tvrdi da se piše "pakovanje" a ne "pakiranje". Dogovorili smo se da bude "prodajni paket". Pokušava se izboriti za svoje mišljenje. Ponekad joj kažemo da ne treba doći u redakciju jer su svi tekstovi "ok".
Matija Slišurić
novinar
Tomislav Rastovac
Test team
Editor's choice
DSLR accessories that every beginner needs
Having only a DSLR camera is not enough for a good photo. In addition to the knowledge, you need to have a few extra accessories that will enhance the quality of your photos, and we bring them in this text.
Advantages of IPS display
From the screen which we watched, we came to the display that we can touch. In this evolution diagonal grew, and so have advanced a variety of display technologies (matrix). One of them, today synonymous of quality is IPS.
Hello World! GdgtCompare is launched...
Hello guys! We present you GdgtCompare.com, our new english based website for portable gadgets comparison. We will be covering news, reviews, topics and a lot more.
[VIDEO] Hands-on preview: Samsung Galaxy A3 and Galaxy A5
New series of smartphones from Samsung consists of Galaxy A5 (5-inch) and Galaxy A3 (4.5-inch) beautifully designed and shaped in metal body, with slim design and advanced hardware inside. We tried them out shortly after Samsung's presentation.